Jack & Jones JPRBRUXELLES AOP BLA. TEE SS CREW NECK Ögrönlar

Desigual SANDY Klänningar VEST issepu1702-Damkläder

Icebreaker TECH LITE LOW CREWE CADENCE PULSE - T-shirt med print - blizzard heather Vackra billiga damkläder

Icebreaker Wmns Sprite Racerback Bra BH ar

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Icepeak VIDA - Vindjacka - guld Vackra billiga damkläder

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Ida Sjöstedt Faith Dress Klänningar

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Ida Sjöstedt Selena Dress Klänningar

Ilse Jacobsen LIGHT QUILT JACKET Ytterkläder

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Imitz Capri pants Byxor

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Desigual VEST SANDY Klänningar

InWear Alma Striped Shirt Ögrönlar

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

InWear HOWARD - Skjortklänning - orange Vackra billiga damkläder

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
InWear Nirren Pant Kjolar

InWear Serra Top LW

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

The North Face ASCENTIAL - Sweatshirt - light grå heater Vackra billiga damkläder
Pennor
InWear VOLTAIRE - Långärmad tröja - röd ochre Vackra billiga damkläder
torsdag 02 maj 2019
YAS YASARIA LS MESH DRESS FT Klänningar

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Birgitte Herskind Betty Sweatshirt Ögrönlar Filippa K M. Mercerised Long Sleeve Tee Ögrönlar

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Skrivet av Mikael Green

Desigual SANDY Klänningar VEST issepu1702-Damkläder

IVY & OAK Stickad tröja - light röd Vackra billiga damkläder

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.

Ivyrevel Puff Sleeve Panel Dress Klänningar
IZOD OXFORD CHECK BD SHIRT Ögrönlar
%d bloggare gillar detta: